2 SEPTEMBER
KENNISMAKINGSWORKSHOP

De BegripsAcademie is een snel groeiende organisatie met een eenvoudige maar duidelijke missie: het vergroten van het onderling begrip. Waar en wanneer we maar kunnen. Hiervoor hebben we de BegripsCode ontwikkeld. Een praktisch, laagdrempelig en inspirerend instrumentarium dat mensen helpt anderen beter te begrijpen en zelf beter begrepen te worden.

Inmiddels werken vele duizenden mensen, in het onderwijs, de zorg, bij de overheid en in het bedrijfsleven met de BegripsCode. Daarnaast gebruikt een toenemend aantal coaches de instrumenten en inzichten van de BegripsCode in de eigen coachpraktijk. De behoefte aan meer onderling begrip groeit. Net als het aantal opleidingsverzoeken dat we krijgen van mensen die zich graag bij onze begripsbeweging willen aansluiten. Vandaar dat we op 21 september weer met een BegripsCode coach opleiding starten.

Inhoud van de middag
Op onze karakteristiek lichtvoetige manier maak je kennis met de BegripsCode en vertellen we je meer over de inhoud van de workshops, trainingen en opleidingen zodat je een goed beeld krijgt of de BegripsAcademie iets voor jou of je bedrijf kan betekenen. 

De BegripsAcademie, meer resultaten, plezier, vertrouwen en verbinding dankzij verschillen.

Voor wie?
Voor iedereen die geïnteresseerd is en begrijpt dat alles begint met onderlinge communicatie.
Voor leidinggevenden die de samenwerking binnen teams naar een hoger niveau willen brengen of zelf hun coachvaardigheden willen ontwikkelen maar ook voor coaches die een unieke propositie nastreven en nog effectiever willen worden als coach.


Data: 2 september 2018

Tijd: van 14.00 tot 17.30 uur

Locatie: Bussum. Vlakbij station Naarden-Bussum.

Er is goede parkeergelegenheid. Je ontvangt bij aankomst een dagvergunning (op onze kosten).

Kosten Alleen jouw tijd

Geïnteresseerd?  Aanmelden kan via annemarie@begripsacademie.nl

Meld je snel aan, want vol is vol. We hopen je op 2 september te ontmoeten.

Kennismaken met de BegripsAcademie en de BegripsCode? Schrijf je dan nu in!

Als je verhinderd bent maar wel meer wilt weten, dan maken we toch een andere afspraak? Ons telefoonnummer 06-5025 5027